PROFIL | SOFTWARE | HARDWARE | WEB | CONTACT
Servicii
· Software
· Hardware

Web
· Conect
· Design
· Hosting
· Marketing
 
 
CONECT

Conexiunile oferite de DeltaInfo companiilor sunt conexiuni permanente de mare viteza. Folosind mediile de transmisie in banda larga: fibra optica, cablu coaxial (TV), unde radio se poate asigura largime de banda de cel putin 128 kbps broadband clear channel online, ne mai fiind necesara o conectare explicita ca in cazul conexiunilor dial-up.

Astfel tot necesarul de comunicatii al unei companii poate fi acoperit in timp real, 24 de ore din 24, posta electronica, accesul la Internet, site-ul web al companiei, extranet si intranet.

Acces Internet

Pentru accesul la reteaua Internet se asigura canale de comunicatie (minim) garantate. Managementul complex al largimii de banda de acces, redundant, in reteaua Internet permite DeltaInfo sa asigure clientilor sai capacitati de acces suficiente pentru accesarea site-urilor web, transferului de fisiere si a oricaror resurse disponibile: documentatii, prospecte, cataloage online, spoturi audio-video, carti electronice etc.

Abonamentele cu largime de banda asigurata (clear) se adreseaza companiilor cu un numar mare de utilizatori care au cunostinta de largimea de banda utilizata si doresc ca rata de transfer sa fie una garantata si constanta iar utilizarea sa fie exclusiva pentru respectiva largime de banda.

Abonamentele de canal Internet minim garantat vin in intampinarea companiilor mici si mijlocii care doresc o garantare inferioara a vitezei de acces, o viteza de acces medie si atingerea unei viteze maxime de acces atractive. Modul de alocare a canalelor minim garantate permite utilizarea unui canal de catre mai multi utilizatori care au in acest fel o largime de banda maxima si un canal minim garantat, ceea ce asigura un raport imbatabil pret-calitate.

Adresa IP statica

Echipamentul de comunicatie al clientului: router, server de comunicatie este identificat in mod unic si are acces permanent la reteaua Internet utilizand o adresa IP statica. Astfel identitatea companiei in reteaua Internet ramane neschimbata, resursele sale putand fi accesate continuu la aceasta adresa IP. Intreaga retea locala a companiei va avea acces in reteaua Internet prin intermediul acestei adrese IP, astfel fiind practic protejata reteaua locala de un acces exterior neautorizat.

128 Kbps incepand de la 110 USD/luna

Preturile de instalare, activare ale serviciului broadband impreuna cu chiriile echipamentelor utilizate sunt prezentate in tabelul urmator:

TIP CONECTARE TAXA ACTIVARE CHIRIE ECHIPAMENT DEVIZ INSTALARE
CATV 30 USD 5 USD/luna in functie de locatie
Radio 3.5 GHz 30 USD 45 USD/luna in functie de locatie
Fibra optica 30 USD contact in functie de locatie
linie inchiriata 30 USD contact in functie de locatie

Fibra optica

DELTAINFO ofera si cel mai rapid si fiabil mediu de transmisie existent in industria telecomunicatiilor, fibra optica. Gama de media convertoare Allied Telesyn confera o garantie in plus acestei modalitati de conectare, garantand viteze de 100 Mbps.

Bransarea Beneficiarului se poate efectua in urma realizarii unui contract de prestari servicii si achitarii urmatoarelor: taxa de activare, echipamente de conectare, deviz de instalare, pretul aferent primei luni de abonament Internet.

Pentru clientii care vor beneficia de serviciile de conectare la Internet de tip companie, asiguram un abonament pentru un aparat TV. In situatia in care clientul doreste conectarea mai multor aparate TV, se aplica grila de conectare pentru TV.

Localitati unde poate fi oferit serviciul fibra optica: Iasi, Cluj, Timisoara, Arad, Ploiesti, Bucuresti, Galati, Braila, Bacau, Brasov, Mangalia, Buzau, Oradea.

CATV

Prin intermediul modemurilor de cablu compatibile DOCSIS, inchiriate, achizitionate integral sau in rate, clientii nostri beneficiaza de cea mai eficienta varianta de conectare broadband prezenta pe piata serviciilor Internet din intreaga lume.

Deltainfo ofera suportul fizic necesar pentru transmisia de date pe cablurile de televiziune (CATV) prin reteaua de fibra optica, care poate asigura viteze de transmisii de pana la 38 Mbps in functie de echipamentele de comunicatie folosite la conectare si tipul abonamentului de conectare ales.

Transmisia de date pe retea se face folosind protocol TCP/IP, permitand conectarea unei game variate de servere, statii de lucru si calculatoare care folosesc diferite sisteme de operare: Unix, MS DOS, Windows 98/2000/NT etc.

Bransarea Beneficiarului se poate efectua in urma realizarii unui contract de prestari servicii si achitarii urmatoarelor: taxa de activare, echipamente de conectare, deviz de instalare, pretul aferent primei luni de abonament Internet.

Pentru clientii care vor beneficia de serviciile de conectare la Internet de tip companie, asiguram abonamentul pentru un aparat TV. In situatia in care clientul doreste conectarea mai multor aparate TV, se aplica grila de conectare pentru TV.

Serviciul CATV este disponibil in urmatoarele orase: Bucuresti, Cluj, Ploiesti, Galati, Braila, Mangalia, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Zalau, Buzau, Iasi, Alba Iulia, Bistrita, Bacau, Curtea de Arges.

Radio

Deltainfo doreste sa acopere integral locatiile pe care le deserveste si a ales solutia undelor radio pentru a indeplini acest deziderat. Dispunand de licenta pentru frecventa de 3,5 GHz si utilizand echipamentele firmelor consacrate Lucent Technologies si Alvarion (Breeze), aceasta solutie are si ea un grad inalt de fiabilitate.

Pentru conexiunile prezentate mai sus oferim simultan conectivitate la locatia clientului, echipamentele necesare si conectivitate la reteaua Internet. Modalitatile de tarifare a acestor servicii se impart in taxarea canalului de acces (a largimii de banda alocata) sau taxarea traficului (in Mbytes) consumat de utilizator.

Localitati unde poate fi oferit serviciul RADIO: Bucuresti, Cluj, Ploiesti, Galati, Braila, Mangalia, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Zalau, Buzau, Iasi, Alba Iulia, Bistrita, Bacau, Timisoara, Arad, Brasov, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Constanta, Sighisoara, Medias, Craiova, Slobozia, Calarasi, Botosani, Suceava.

Circuite inchiriate

Colaborarea de lunga durata cu compania de telefonie ROMTELECOM a condus la diversificarea serviciilor de conectare, ajungandu-se in prezent la posibilitatea de a oferi atat conexiuni analogice, cat si conexiuni digitale (xDSL).

In cazul liniilor inchiriate, ROMTELECOM ofera conectivitate la locatia clientului si echipamentele de comunicatie. Totodata, avand in vedere tehnologia punct la punct folosita ca si modalitate de conectare, clientul va achizitiona echipamente pereche.

In situatia in care nu avem acoperire Radio, Fibra Optica, CATV, sau cand clientul isi exprima in mod expres preferinta pentru acest tip de conectare, sa aplica tarifele serviciului Internet - CATV iar costurile de conectivitate si instalare la abonat sunt conforme cu tariful si devizul ROMTELECOM si sunt suportate de catre Beneficiar.

Copyright © DeltaInfo.ro 2004